E shtunë, 23 Tetor, 2021

TOP LAJME

Pendarovski-Tusk: Qytetarët e Maqedonisë meritojnë ardhmëri evropiane

Në një takim miqësorë mes presidentit të vendit dhe kreut të këshillit të Evropës, Stevo Pendarovski dhe Donald Tusk u këmbyen...

Zeqiri: Pse po thyhet parimi i përfaqësimit të drejtë dhe adekuat...

Zvogëlim i përqindjes së shqiptarëve në institucione?! Parimi i përfaqësimit të drejtë dhe adekuat i të gjitha bashkësive etnike në administratën shtetërore...

Institucionet shkelin afatin për vula dhe dokumente në shqip

Vonesat në zbatimin e ligjit për përdorimin e gjuhëve dhe në themelimin e inspektoratit që do të jetë kompetent për monitorimin...

MË TË FUNDIT

Aplikacioni që ju njofton për çmimin e naftes në Maqedoni

Maqedonia është një vend ku çmimi i karburanteve ende vendoset nga rregulatoret e shtetit, qe njihet si Komisioni Rregullator Për Energjetikë,...

Ministri Hoxha pa paralajmërim viziton fermerët në komunën e Bërvenicës

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha edhe gjatë vikendit në krye të detyrës. Ai sot ka vizituar...

7 DITËT E FUNDIT

“27 prilli”, pala mbrojtëse tha fjalët përfundimtare

Aleksandar Vasilevski – Ninxha nuk ka bërë pazar, prandaj ende është në sallën e gjyqit. Këtë para gjykatës në fjalët përfundimtare...

Hungaria do të dërgojë policë në kufijtë e Maqedonisë së Veriut...

Autoritetet hungareze njoftuan se 15 policë do të dërgohen si ndihmë në kufirin mes Serbisë dhe Maqedonisë së Veriut, ndërsa 30...

QYTETI I SHKUPIT: Nga 100 mijë denarë për familjet e 15...

Këshilli i Shkupit sot do të vendos për ndarjen e ndihmës në para nga 100 mijë denarë familjeve të pesëmbëdhjetë viktimave...

Rrjetet Sociale

Arkiva