“Me ka prekur thellë tragjedia e mbrëmshme në autostradën Shkup-Tetovë në Maqedoninë Veriore. Ngushëllime familjeve dhe miqve të viktimave dhe të lënduarve”, ka shkruar Han në Twiter pas aksidentit të djeshëm në rrugën Shkup-Tetovë.