Pjesëtari në Ministrinë e Brendshme në momentin e fundit i ka ikur vdekjes, kur ai ka zbritur nga autobusi i aksidentuar i kompanisë “Durmo Turs”, pasi se autobusi të përmbyset në autostradën Shkup-Tetovë, njofton TetovaSot.

Polici dje pasdite pas mbarimit të orarit të punës ka hypur në autobus në drejtim të Gostivarit, por ai shpejt ka zbritur pasi kishte pasur shumë pasagjerë.

“Në autobus ka pasur shumë njerëz, kështu që kolegu ka zbritur në pikë pagesën në dalje nga Shkupi. ka hypur në makinën e një miku dhe ka vazhduar rrugën në Gostivar”, thonë për TetovaSot, policët që ishin në vendin e ngjarjes në Laskarcë, vendin ku ka ndodhur aksidenti.