Janë ngritur 5 procedura për gjuhë të urrejtjes, pas aksidentit tragjik në autostradën Shkup-Tetovë, njoftojnë nga MPB-ja.

“Janë ngritur 5 padi për gjuhë të urrejtjes deri tek Prokuroritë Publike në Shkup, Strumicë dhe Kumanovë dhe po punohet në zbulimin e profileve tjera në rrjetet sociale përmes të cilave përhapet gjuha e urrejtës.

Ka reaguar edhe rektori i Universitetit Kirilli dhe Metodi, duke dënuar ashpër deklaratën e vankovskës e cila sipas tij krijon ndjenjën e urrejtjes.