Një postim ironizues dhe me gjuhë urrejtje i gazetarit kontrovers Milenko Nedelkovski lidhur me tragjedinë fatale në rrugën Shkup-Tetovë ku humbën jetën 14 veta ka nxitur reagimin e policit shqiptar nga Shkupi, Berti Ferati.

Por reagimi i policit shqiptar ka bërë që të marrë mijëra pëlqime, ku ai me këto fjalë i është përgjigjur Milenkos:

Ngushëllime për të ndjerit

Milenko unë jam shqiptar dhe nuk të dëshiroj diçka të tillë ty dhe dikujt tjetër! Nuk je i vetëm dhe sikur ti ka gjithandej. E lus Allahun, të mos ndodhë ty diçka e tillë, këtë nuk ia dua askujt, por tua zbus shpirtin dhe mendjen ty dhe gjithë të tjerve që mendojnë si ty, kurrë të mos i ndodhe diçka e tillë!