“Në këtë klinikë janë të vendosur 4 pacientë që kanë lëndime serioze. Kemi informuar për vajzën dhe gjendjen e saj pas intervenimit kirurgjik si dhe për tre pacientët e tjerë të cilët gjithashtu janë në gjendje serioze dhe të rëndë.

Në spitalin “8 shtatori”, në kujdesin intenziv janë të vendosur 5 pacientë, 2 prej tyre vazhdojnë të jenë në aparatet respiratore, gjendja e tyre krahasuar me dje aspak nuk ka ndryshuar si dhe 3 pacientë të tjerë të cilët nuk janë në aparatet respiratore por kanë lëndime të rënda dhe janë në gjendje kritike. Gjatë ditës së djeshme, në orët më të vona është transferuar edhe nji pacientë I cili ishte I shtrirë në spitalin “8 Shtatori”, për shkak të monitorimit më të mirë të plagëve në mushkëritë e bardha”. – ka theksuar Venko Filipçe, ministër i Shëndetësisë./am/