“Alternativa”, do të quhet partia e re e Afrim Gashit. Kështu ka vendosur në mbledhjen e sotme Kuvendi Qendror i drejtuar nga Gashi.

Tashmë njerëzve që mbështesin Afrim Gashin, i mbetet të mbledhin firmat e nevojshme për të regjistruar edhe zyrtarisht emrin e subjektit të ri.

Vihet re se emri i ri i partisë së Gashit është i riaktivizim i partise te Vasil Tupurkovskit qe quhel “Alternativa”

Tanimë edhe përfundimisht Lëvizja BESA i takon Bilall Kasamit dhe Besatarëve të saj./TopAlNews/