Skender Rexhepi nga partia “Alternativa” në një postim emocional në Facebook për humbjen e Lëvizjes Besa dhe dëshprimin e tij ka thënë se për këtë gjë fajët i kanë gjykatat e politizuara të Zaevit, duke harruar se edhe ai është pjesë e qeverisë së Zoran Zaevit.

Ja postimi;

“ALTERNATIVA ËSHTË BESË DHE IDEAL
Besa nuk shlyhet me një vendim të gjykatës së korruptuar, ajo nuk është as vetëm një emër partie, ajo është ide dhe frymëzim, ajo është AlternAtivA e vetme për një jetë më të mirë”, shkruan Zejdi.