Ministria e Ekonomisë në kuadër të programeve për përkrahjen dhe subvencionimin e kompanive të vogla dhe të mesme në vitin 2018 ka ndarë mbi 26 milionë denarë. Këto mjete janë ndarë për programin për konkurrencë, inovacion dhe ndërmarrësi, informon INA.

Të gjithë kompanitë e tjera që nuk kanë fituar, ministria bën thirrje që mund të tërheqin dokumentacionin në arkivën e saj.

Ja lista e plotë e kompanive që kanë fituar subvencione dhe vlera e tyre.

Copy of Листа на доделени средства за субвенционирање на микро мали и средни претпријатија за 2018 година