Arreestohen ish kreu i Kuvendit Trajko Veljanovski dhe ish ministrat Spiro Ristovski dhe Mile Janakievski.

Arreestimi i tyre ka të bëj me ngjarjet e dhunshme në Kuvend me 27 prill. Për më shumë informacione do të ju njoftojmë në vazhdim.