Mbi 2 mijë qytetarë të moshuar që jetojnë në shtëpitë e pleqve do të kenë mundësinë që të votojnë një ditë para zgjedhjeve, sikurse të sëmurit, të burgosurit e të tjerë.

KSHZ ja deri më tani ka biseduar me ministrinë e punëve sociale për të realizuar këtë mundësi, dhe deri më tani ka pajtueshmëri për të zhvilluar votimin në një shtëpi të pleqve që është në kompetenca shtetërore dhe në një që është private.