Në internet po qarkullon një video interesante, ku një person ka gjetur një mënyrë mjaft kreative që t’i provojë online atletet dhe patikat.

Ai e ka printuar një fotografi të tij dhe pastaj e ka vënë atë foto para ekranit të telefonit të tij, duke “i provuar” se a po i rrijnë mirë patikat, dhe që eventualisht të zgjedhë se cilat do t’i blejë.

Më poshtë keni videon që është bërë virale në rrjetet sociale:

https://www.facebook.com/watch/?v=557239291442458