Një tjetër detaj është parë në këtë protestë, ashtu si herën e kaluar ku protestuesit i dhuruan lule punonjësve të policisë, këtë herë disa të rinj kanë vendosur lule dhe qirinj para Parlamentit.

Sipas tyre këto lule dhe qirinj janë vendosur në formë simbolike dhe tregojnë fundin e kësaj qeverie dhe ky është funerali i “Rilindjes”.