Kryendeshja e kësaj jave është ajo mes Manchester United dhe Liverpool. Pa e komentuar këtë nuk ka dalë as Guardiola.

Trajneri i Manchester Cityt uron që Manchester të marrë një rezultat pozitiv. ‘Do ishte fantastike në qoftë se United merr rezultat kundër Liverpool. Le të shohim çfarë do ndodhë’- tha Guardiola. Një humbje e Liverpool do e mbante ekipin e Manchester Cityt në krye të tabeles së rënditjes.