Dje është mbajtur kampionati nacional i Belgjikës në karate, shkruan Fakte. Karateisti i ri nga Shkupi, Dardan Hamiti ka arritur të marrë vendin e dytë në nivel nacional.

Sportistët e rinjë shqiptarë vazhdojnë të arrijnë suksese të shkëlqyeshme në disciplina të ndryshme të sportit, gjithandej në vende të ndryshme të botës, ku familjet e tyre kanë migruar dhe po jetojnë.