Si shumë rrjete sociale të tjera apo edhe aplikacione edhe Twitter është gati të sjellë risitë në platformën e vet. Por për të bërë një ndryshim të ri ndryshe nga aplikacionet e tjera Twitter ka kërkuar mendimin e përdoruesve të tij.

Këtë e bëri duke hapur një sondazh të quajtur Prototype Program, ku nevojitet vetëm regjistrimi për tu bërë pjesë.
“Doni të na ndihmoni të sjellim disa risi në Twitter? Duam që të jetë më e lehtë për të lexuar, kuptuar dhe për t’u bërë pjesë e bisedave ndaj do të na pëlqente të dinim si e mendoni ju”, shkruan Twitter në profilin e tij.

Image