Pas mos heqjes së imunitetit të Trajko Veljanovskit në mbledhjen e mbrëmshme të Kuvendit, sot ka reaguar deputeti shqiptarë i LSDM-së, Muhamed Zekiri.

Në profilin e tij në facebook, Zekiri shkruan:
Talat Xhaferi dhe DUI duhet ti sqarojn opiniot pse e shpetuan pobratimim e tyre Trajko Veljanovski?!!!…

E SHPETUAN per te shpresuar se VMRO do ti “SHPETOJ” ndonjeher tjeter apo???…
Populli thote çdo e keqe ka nje te mire … Opinioni ne vend edhe njeher e pa ftyren e vertet te ketij subjekti politik.

Ne nje hadith Muhamedi a.s ka thene : “Nese nuk turperohesh bej ç’te duash”

P.S
DUI 2014 =153.000
DUI 2016 = 86.000
DUI 2019 = …