Shpëtim Pollozhani

Dashuria e parë(për Vemeronë)nuk ka të sharë.
Vetëm kryekuslingut shqiptar nuk duhet besuar. Do të kisha qenë i marrë sikur të kisha besuar se Agim Shaqiri, deputeti i BDI është fajtor për mosmarrjen e imunitetit të kriminelit Veljanovski për organizimin e Natës së Thikave të Gjata në 27 prill 2018 në Parlamentin e M. të Veriut. Ai i shkreti është viktimë e pazarit, që turpin e mos prezencës në Komision do ta mbajë si njollë të gjithë jetën. Mos marrja e imunitetit të ish kryeparlamentarit është një marrëveshje ndermjet DUI, Vemero dhe LSDMV.
Kuislingët shqiptarë bënë dy shërbime. Njërin dashurisë së parë- Vemerosë, kurse tjetrin dashurisë së dytë LSDMV. LSDMV, me ndihmën e BDI e ngriti në piedestal kuislingun Haxhi Muhamet Zeqiri, kurse, nga ana tjetër, BDI i bëri shërbim Vemerosë që kjo të mos i publikojë krimet e funksionarëve të BDI të cilët janë në panik pasi edhe faktori nderkombëtar dhe dashuria e dyte LSDMV e kanë barrë dhe duan ta heqin qafe.