Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbajë seancë për pyetjet e deputetëve.

Seanca mbahet secilin të enjte të fundit të muajit, por është caktuar për sot, për shkak të udhëtimit zyrtar të kryeministrit në Rumani dhe Austri. fc/