Në rrjetet sociale po bëhet thirrje për ndihmë për të gjetur një person të moshuar me sëmundje mentale, përcjellë Zhurnal.

I zhdukuri quhet Vojisllav Markovski, dhe është zhdukur që dje në ora 16:00. Ai ka humbur në Lisiçe të Re, tek qendra tregtare “Lisa” dhe mund të jetë diku në Aerodrom apo në Lisiçe.

Është i veshur në veshje të zeza dhe gjupë të zezë. Kush do që ka ndonjë informatë le të lajmërohet në 075 221 993 apo 075 322 677.