Deri në fund të javës do të mbizotërojë mot stabil dhe shumë i ngrohtë për këtë periudhë të vitit.

Temperaturat maksimale do të jenë mbi 20 gradë. Më ngrohtë do të jetë të shtunën kur temperatura ditore do të arrijë 24 gradë.

Rriten vranësirat, paralajmërojnë sinoptikët vetëm nesër nga fundi i ditës dhe gjatë natës.