Nënkryetari i Lëvizjes BESA, Kastiot Rexhepi, i ftuar në emsionin Clic Plus në TV21, ku temë diskutime është se çka ofrojnë partitë shqiptare për president, të cilat do të mbahen më 21 prill të këtij viti, njofton ShkupiLajm

Rexhepi ka potencuar se : Qëndrimi i Lëvizjes BESA, është që të përkrahet masovikisht prof Blerim Reka, dhe me këtë shqiptarët të kenë mundësin ta mbrojnë dinjitetin e shqiptarëve dhe të partivë opozitare.