Seanca e parë e komisionit ndërqeveritare për bashkëpunim ekonomik të Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë, konform Marrëveshjes për bashkëpunim ekonomik mes qeverive të dy vendeve, me të cilën do të kryesojë ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, ndërsa bashkëkryesues është ministri i Transportit, IT dhe Komunikimeve i Republikës së Bullgarisë, Rosen Zhelazkov.