Mot stabil dhe i ngrohtë deri të dielën, nga e hëna paralajmërohet ulje e vogel e temperaturave për disa gradë.

Moti deri në fund të kësaj jave do të jetë, stabil dhe relativisht i ngrohtë. Temperatura e mëngjesit do të lëvizë rreth 4 gradë, ndërsa ajo maksimale ditore deri në 19 gradë.

Nga e hëna, meteorologët paralajmërojnë ulje të temperaturave, erëra të dobëta dhe vranësira.

Temperatura do të lëvizë prej 4 deri në 12 gradë, ndërsa ajo maksimale ditore prej 13 deri në 19 gradë Celsius.