Ish drejtorit të DSK-së, Sasho Mijallkov, i cili gjendet në arrest shtëpiak dhe është i akuzuar në disa raste të PSP-së, nesër (8 mars) do t’i shqiptohet vendimi gjyqësorë për rastin “Titanik 2”. Në këtë proces gjyqësor përveç Mijallkovit gjykohet edhe kreu i PDSH-së Menduh Thaçi, si dhe ish anëtarët e KSHZ-së, Bedredin Ibrahimi, Aneta Stefanoska, Vllatko Sajkovski dhe Sasho Sërcev.