Gjykatën Penale në Shkup mori sot vendimin për rastin “Titanik 2 ” duke dënuar deputetin dhe kryetarin e Partisë Demokratike Shqiptare me tre vjet burg.

Në “Titanik 2” Menduh Thaçi akuzohet se ka dakorduar të miratohen ankesat për rivotimin në tre vendvotime në Strumicë në zgjedhjet lokale 2013. Mendhu Thaçi nuk ishte prezent gjatë vendimin të gjykatës.