Sektori për Parandalim pranë SPB Shkup, sot para pllajës në Kapitoll Moll në afërsi të drejtpërdrejtë në vendkalimin për këmbësorë do të vazhdojë me fazën e dytë të fushatës parandaluese për siguri më të madhe në trafik – “Mbështesim të ardhme të sigurt”.

Siç bëri të ditur MPB, për këtë qëllim njësitë e formuara shkollore të trafikut të shkolla fillore “Llazo Angellovski” dhe “Dimitar Milladinov” të Komunës së Aerodromit do t’i realizojnë aktivitete e parapara siç është indikacionet për kundërvajtjet e bëra në trafik, pastaj ofrimin e ndihmës personave të moshuar, ndërsa me qëllim të ngritjes së vetëdijes te nxënësit në trafik si shoferë dhe këmbësorë.

Përndryshe, njëkohësisht, ndërsa me rastin e 8 Marsit, gjatë aktiviteteve të nxënësve në trafik të cilët nuk kanë bërë shkelje nga ana e anëtarëve të njësisë shkollore në trafik do t’i dhurohet lule për kontributin e dhënë për sjellje shembullore në trafik./MIA/