Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, i shoqëruar nga zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani, zëvendësen e kryetarit të Qeverisë dhe ministre e Mbrojtjes Radmilla Shekerinska dhe ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov, do të qëndrojë për vizitë pune njëditore në Bruksel, në selitë e BE-së dhe NATO-s.