Qeveria e Maqedonisë së Veriut, në seancën e djeshme e pranoi tekstint e harmonizuar të Marrëveshjes për uljen e çmimeve të shërbimeve për roaming në rrjetet për komunikime publike mobile në rajonin e Ballkanit Perëndimor.

Siç njoftojnë nga qeveria, ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevskin është autorizuar për ta nënshkruar marrëveshjen për uljen e çmimeve të roamingut në Ballkanin Perëndimor.

Në seancën e mbrëmshme qeveria gjithashtu miratoi propozimin për vendosjen e procedurës për bisedime për nënshkrimin e një protokolli për bashkëpunim në fushën kundër tregtisë me njerëz mes Maqedonisë dhe Bullgarisë.