Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami është ftuar në emisionin politik “Rruga Drejt” ku përballë kishte aktivistin e shoq;risë civile, Aleksandar Cvetovski dhe opinionistin, Ilir Luma percjell gostivari24.info.

Mes tjerash Kreu i BESES, Bilall Kasami theksoi se për kundër goditjeve që u dha opozitës shqiptare, fillimisht Aleancës si koalicion ku pushteti arriti që t’ia marrë një deputet pastaj edhe Lëvizjes BESA ku pushteti arriti t’ia shkeput tre deputet. Por me kandidimin e profesorit Blerim Reka dhe mbështetjes tonë si opozitë, treguam që jemi te interesuar qe te artikulojme interesat e qytetareve pa kalkulime politike/g24/