Moti sot në do të jetë kryesish me diell ndërsa temperatura e mëngjesit do të lëviz prej 5 deri 13 gradë celsius.

Temperatura maksimale gjatë ditë së sotme do të arrijë deri 15 gradë celsius.

Në Shkup dhe rrethinë do të mbajë mot i ngjashëm me temperaturë të mëngjesit 8 gradë celsius ndërsa ndërsa temperatura maksimale do të arrijë deri 16 gradë celsius.