Pa furnizim me ujë sot nga ora 10:00 do të jenë hoteli “Park” dhe konsumatorët në qarkun e stadiumit të qytetit “Filipi i Dytë”, bëri të ditur Qendra Rajonale për Menaxhim me Kriza-QRMK.

Ndërprerja do të jetë për shkak të lidhjes së rrjetit të ri të ujësjellësit në rrugën “Aminta Treti”. Konsumatorët do të jenë pa ujë deri në përfundimin e intervenimit.

Ndërprerje në furnizimin me ujë sot nga pra 8:30 do të kenë konsumatorët e rrugës “Mariovska” në Kisella Vodë për shkak të evitimit të defektit në atë rrugë. Banorët do të jenë pa ujë deri në përfundimin e intervenimit.