Kryeministri Zoran Zaev dhe ministri i MPB-së Oliver Spasovski do të marrin pjesë në një tribunë që do të mbahet në Kumanovë në ish-sallën e Komitetit.

Siç informojnë nga pres qendra e Qeverisë, në tribunë do të marrin pjesë qytetarë ku do të mund të debatojnë me qeveritarët.

Tribunën mund ta përcillni edhe drejtpërdrejt në linkun e më poshtëm: