Nëntë infermiere që punojnë në të njëjtin spital në Maine do bëhen nëna rreth të njëjtës kohë.

Qendra Mjekësore e Maine njoftoi shpërblimin për foshnjat në një postim në Facebook duke publikuar infermieret shtatzënë.

‘Ushtria’ me fëmijë pritet të vijnë në jetë gjatë muajve prill dhe korrik.

Infermieret po e mbështesin njëra-tjetrin gjatë shtatzënive të tyre.

Spitali iu përgjigj edhe shqetësimeve të disa njerëzve lidhur me mungesën e stafit gjatë periudhës së verës duke komentuar: “Mos u shqetësoni ne e kemi një plan.”

Në fotot e publikuara shihet barku i madh i infermiereve që së shpejti do bëhen nëna./OraNews/