Kushërira e ylli të Hollyëood, Sylvester Stallone ka mbetur e vdekur në një aksident tragjik në Ukrainë.

Viktoria Kravchenko ishte pasagjere në një BMË, që u përfshi në një aksident dhe shpërtheu në flakë pasi goditi në shtyllë elektrike. Drejtuesi i makinës Shamil Gajdzhiev, 22 vjeç, gjithashtu vdiq.
33-vjeçarja është vajza e biznesmenit Valery Kravchenko.

Pamjet nga vendi i ngjarjes tregojnë makinën e shpërthyer në flakë.