Një udhëtari i linjës Bruksel-Shkup, ka tymosur cigare në aeroplan, me çka është arrestuar nga policia e Aeroportit të Shkupit, kanë konfirmuar nga MPB.

Udhëtari kishte ndezur cigare në tualetin e aeroplanit, me çka ekuipazhi e ka lajmëruar rastin në aeroplan dhe ka kërkuar asistencë nga policia. Menjëherë pasi aeroplani ka ateruar në aeroportin Shkupit, udhëtari i është dorëzuar policisë.