Ja postimi i plotë i këshilltarit të Lëvizjes BESA, Sedat Ramadani, në qytetin e Shkupit.

Sot Keshilli i Qytetit kishte mbledhje te rregullt ku ne rend dite ishin ndryshimet statutare ne tekstin “republika e maqedonise” me “republika e maqedonise se veriut” si dhe llogarite vjetore te ndermarrjeve te qytetit te shkupit. Eshte per tu pershendetur puna e drejtorve shqiptar te ndermarrjeve “Parqe dhe gjelbrime” dhe “Higjiena komunale”, por eshte per verejtje puna e ndermarrjes “Ujesjellsi dhe kanalizime” ku nga menaxhimi aktual jane shpenzuar mjete per telefona dhe llaptop suksoz (nga 1000 euro per cope), mobilje dhe fotelje luksoze ne prel prej 600-700 euro per cope si dhe ritjen e numrit te te punesuar per diku 80 punsime qe supozohet te jene militant partiak. Gjithashtu jane bere shpenzime per udhetime zyrtare ne vlere prej 15 mije euro. Ne teresi kjo ndermarrje qe vitin e kaluar ishte me nje salldo pozitive prej 1.5 milion euro kete vit esht me nje negative prej 1 milion euro ose ne total nje minus prej 2.5 milion euro.

Financimi i ndermarrjeve behet nga qytetaret, prandaj kujdes si harxhohen.