Srprizë e madhe

E gëzofshi banesën e re

Historia e tyre me të shti ne dhe për se gjalli

Nënë e bijë nga Shkupi bëhen me banesë të re

Para dy vite këtë nene e gjetëm mbi një Ure ne Shkup duke kërkuar lëmoshë , ne atë kohe e strehuam ne një banese me qira

Tani nënë Fikrete Bajrami me vajzën e saj e kanë banesën e tyre të re

Donator është vetëm një person dhe ai është Jeton Krivanjeva nga Shkupi i cili e dhuroj një banesë tek shoqata jonë dhe ne ja dhuruam kësaj nëne dhe vajzës së saj

Jetonin dhe bamirësit Zoti kurrë mos i humbte
Nene Fikretja me bijën e saj banesën e gëzofshin.