Pas Tetovës dhe Gostivarit, edhe dega e Lëvizjes BESA Çair, sonte në mbledhjen e mbajtur ka dhënë mbështetje të fuqishme për fushatën elektorale për president z.Blerim Reka, njofton ShkupiLajm.

Lëvizja Besa Çair nis fuqishëm fushatën zgjedhore në mbështetje të kandidatit për president z. Blerim Reka!