Aleksandar Vasilevski- Ninxha i është dorëzuar policisë dhe gjendet në burgun e Shutkës. Vasilevski dyshohet për pjesëmarrje në dhunën në Kuvend që ndodhi më 27 prill 2017, transmeton Medial.mk.

Ai ka qenë në arrati pasi vitin e kaluar në nëntor ishte hapur hetim për incidentin.

/Medial.mk/