Para pak çastesh ka ndodhur një aksident i rënd trafiku në Magjistralen Tetovë-Gostivar, me ç’rast i vdekur ka mbetur një person dhe disa të tjerë të lënduar. Ekipet policore dhe gjykatësi hetues janë në vendngjarje. Informata më të hollësishme pritet gjatë ditës.