Pak sekonda para se copat e mëdha të akullit të shkëputeshin dhe të binin në ujë, një grup turistësh në Islandë dukej se po e shijonin çdo moment.

Një grup turistësh që së bashku me ciceronin po shijonin pamjet e rralla që ofrojnë copat e mëdha të akullit, mbetën të habitur kur ato filluan të shkëputen e nga presioni u krijuan dallgë të mëdha, duke bërë kështu që gjithçka të lëkundet e ata të vrapojnë për t’i shpëtuar më të keqes.