Letër te hapur drejtuar Bashkimit Demokratik per Integrim-dega Tetovë.

Na kujtoni vetëm kur u duhen ndihma për vota.

Po e filloj nga pervoja e hi*dhur me këtë degë te Tetoves..Kalova plot 20 konkurse në sekretarjatin për impelmentimin e marrëveshjes së Ohrit..Gjithmonë rezultati ishte negativ.Pasi të drejtë punësimi kishin njerëzit e gjithë funksionarëve të BDI-së. Për këtë padrejtsi që me bëhej mua ishin me kohë të informuar të gjithë funksionarët e degës së Tetovës nga vet un për këtë periudhë 10 vjecare..

Pas gjithë kësaj periudhe më në fund më dhanë një kontratë në komunën e Tetoves..kontratë të perkohëshme dhe kohpaskohëshme që i bjen punsim me honorar që mua nuk mu dha shansi asnjëher të punoj ndonjë punë në kët komunë edhe pse un kisha kërkesë drejtuar kryetares së komunës së Tetoves.Teuta Arifit.. Edhe në komunën e Tetoves kalova pesë konkurse dhe përseri ata u sollën me të njejtin avaz. Punësoheshin te afërmit e funksionerve lokal..kurse mua me larguan edhe nga komuna e Tetovës pa asnjë shpjegim zyrtar nga ana e komunës vetëm më thanë se je larguar nga puna për shkak se komuna nuk ka buxhet të mjaftushëm..por ata ua vazhduan të ashtëqujaturat kontratat të punësurve tjerë që kishin kontrata bashkë me mua..kurse mua me larguan. Si duket un se kisha këtë të drejtë punësimi pasi un isha veteran i UCK-së’.. për cka? për një vend pune… .për nëndegën e f.poroj më mirë të mos flasim fare sepse ata kishin prioritet vetvetën dhe famljarët e tyre sesa për të mirën e përgjithshme kush ishin te informuar per kët situat. Hazbi Lika Teuta Arifi Hisen Xhemaili Xhevat Ademi Atilla Rexhepi Ejup Rustemi Resi Abdyramani dhe shumë njerëz të afërt me Ali Ametin.. dhe për fund ju kisha lut të mos talleni me dinjitetin e një veterani..respekt nga Azis Ismaili f. Poroj!