Dy prokurorë nga Prokuroria Themelore Publike që nga mëngjesi janë në teren në rajonin e Malit Jakupica ku mbrëmë u rrëzua aeroplani Cesna dhe ku mbetën të vdekur 4 persona, ata po kryejnë hetime bashkë me ekipin e Ministrisë së Brendshme, përfaqësues të mjekësisë ligjore dhe institucioneve tjera relevante për të vërtetuar shkaqet e rrëzimit të aeroplanit.