Ish-kandidati presidencial dhe ish-kryetari i DR-së Imer Selmani i ka bërë thirrje shqiptarëve që të votojnë për kandidatin presidencial të partive në pushtet Stevo Pendarovski. Ai ka qenë i pranishëm në konventën e kandidatit presidencial Pendarovski në Shkup.
Pas kësaj ka reaguar Profesori Arsim Sinani duke e quajtur një filomaqedon i dëshmuar.

Në vijim postimin e plotë të Arsim Sinanit

“Imer Selmani e paska mbështet publikisht Stevo Pendarovskin për mua asgjë e re një filomaqedon i dëshmuar që është i gatshëm ta shes lëk*urën e shqiptarit për dy grosh.

Republika e Shqipërisë urgjentisht të i’a merr titullin konzull nderi pasi me protokolle një diplomat nuk merr pjesë në fushata elektorale dhe për arsye tjera etike.

Imer Selmani me këtë veprim ia ngriti vetes lapidarin e turpit.” ka shkruar Sinani në postimin e tij.