Siljanovska nuk e di ku është. Ky është fakt, Ajo është humbur në politikën e shkatërrimit të Mickoskit e cila e ndjek.

Gjithashtu është konfirmuar se si edhe Mickoskim edhe kandidatja e tij, Gordana Silanovska nuk është e sinqertë dhe është hipokrite para qytetarëve dhe para opinionit.

Siljanovska para qytetarëve thotë se nuk e pranon dhe nuk do ta përdorë emrin kushtetues të shtetit. Por, dokumenti zyrtar konfirmon se ajo është nënshkruar në kandidaturën për president të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Është e papranueshme që kandidati presidencial t’i manipulojë votuesit, të flasë gjë tjetër, e tjetër të bëjë.

Për këtë, në zgjedhjet, qytetarët nuk do të lejojnë hipokritë dhe shërbëtor të qëndrojnë në krye të shtetit.