Jeff Bezos pak kohë më parë lajmëroi se do ti jepte fund martesës së tij pas shumë viteesh.

Mirëpo siç duket divorci i tij me ish gruan e tij MacKenzie i ka kushtuar pak si shumë bosit të Amamzonës. Bezos i është dashur t’i jap ish gruas një të katërtën e aksioneve të kompanisë ‘Amazon’ që kap vlerën e 32 miliardë dollarë.

Gjithashtu ai do të ketë 75% të aksioneve si dhe do të ketë të drejtën e votimit për aksionet e ish gruas së tij.

Përveç aksioneve të ‘Amazon’ ish guraja e tij do të marr edhe aksione nga ‘Washington Post’ dhe ‘Blu Origin’ kompania e tij për eksplorimin e hapësirës.

Siç dihet shkak i divorcit të tyre u bë tradhëtia e Bezos me Lauren Sanchez, që i dha fund martesës disavjeçare. Jeff Bezos është njeriu më i pasur në botë, me 4 miliardë dollarë më shumë se Bill Gates.Image