Konsumatorët e Vizbegut të Shkupit sot mund të mbesin pa ujë.

Siç informojnë nga NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” – Shkup, për shkak të ndërhyrjes elektrike nga ana e EVN Maqedoni pa energji elektrike do të mbetet rezervuari në Vizbeg.

Konsumatorët e Vizbegut do të mesin pa ujë deri në përfundimin e defektit.