Gazetari Urim Saliu, në një postim në rrjetin social facebook, ka shkruar se: Lëvizja BESA, është ajo opozita e shqiptarëvë të Maqedonisë, pasiqë ajo fitoj pesë mandate në zgjedhjet e kaluara dhe lideri i kësaj partie, Bilall Kasami, nuk ia formoi qeverinë Zoran Zaevit, njofton TopalNews.

Saliu ka shtuar edhe se Kasami, nuk u josh nga pushteti dhe çfarë të thotë ai kundër kësaj qeveri është tërësisht e drejtë dhe se opozitë tjetër shqiptarë nuk ekziston në Maqedoni.