Sot bëhet vënia e gurthemelit të Muzeut të gjenocidit serb “Bllaca 99”, në fshatin me të njëjtën emër të komunës së Hanit të Elezit, Kosovë.

“Në kujtim të eksodit të ‘99-ës dhe të rënëve për liri, dëshmorëve dhe të zhdukurve,Zyra e Kryeministrit të Kosovës organizon ceremoninë e vënies së gurthemelit të Muzeut të gjenocidit serb “Bllaca 99”, thuhet në njoftimin e zyrës së kryeministrit kosovar.